Skip to main content

Virėjo mokymo programos mokinių profesinio meistriškumo konkursas

Virėjo mokymo programos II ir III kurso mokinių profesinio meistriškumo konkursas

2017 m. lapkričio 23 d. APRC vyko Virėjo mokymo programos III mokinių profesinio meistriškumo konkursas. Konkurse dalyvavo II kurso P66 gr. virėjo mokymo programos kodas (M43101302) ir III kurso P56 gr. virėjo programos kodas (330101306) mokiniai.

Konkurso tikslas - ugdyti mokinių profesinį meistriškumą, gerinti virėjo profesijos įvaizdį, ugdyti mokinių kūrybiškumą, iniciatyvą ir bendradarbiavimą, plėsti profesijos mokytojų dalykinį bendradarbiavimą, skatinti profesijos mokytojų iniciatyvą ir kūrybiškumą.

Konkurso metu P56 gr. III kurso mokiniai pagal nurodytą produktų sąrašą gamino karštą paukštienos patiekalą. Patiekalo įdarą ir garnyrą mokiniai rinkosi individualiai, tai atsiskleidė mokinių kūrybinės galimybės, idėjos.

II kurso virėjo mokymo programos kodas (M43101302) mokiniams pagal nurodytą produktų sąrašą reikėjo pagaminti karštą daržovių su mėsos įdaru patiekalą.

Konkurso metu mokinių pateikti patiekalai buvo vertinami pagal virėjo mokymo programos profesinio meistriškumo konkurso praktinio darbo vertinimo kriterijus.

Susumavus rezultatus nugalėtojais pripažinta:

P56 gr. 

I vieta - Kerevičius Justinas;

II vieta - Griškevičiūtė Ingrida;

III vieta Turčinavičius Edvinas ir Kalėdaitė Karolina.

P66 gr. 

I vieta – Kerevičius Lukas;

II vieta – Dargevičius Gediminas;

III vieta Remeikaitė Gabija.

Konkurso metu mokiniai noriai bendravo, vyravo draugiški santykiai.

 

Keletas konkurso akimirkų.

 

 

O. ŠLIUŽELIENĖ, Ž. KUDARAUSKAS